Zahvala članic

July 27, 2022

V Celju se je ta vikend končala Gasilska olimpijada 2022. Na njej je tekmovalo preko 2.600 tekmovalcev iz 20 držav.  Članice B,  PGD Žiri, smo ponosne in srečne, da smo lahko bile del te zgodbe.

Težko je strniti vse občutke, ki smo jih doživele v enem tednu. Bilo je naporno, a hkrati nepozabno. Organizacija Gasilske olimpijade 2022 je bila izvedena na zares vrhunskem nivoju. Vse je teklo nemoteno, prostovoljci so garali dan in noč, a vendar so nas vsak dan posebej pričakali z nasmehom in prijaznostjo. V Slovenski vasi, kjer smo bile nastanjene, je bilo vzdušje med ekipami  ves čas pozitivno in  sproščeno.

Na tem mestu bi se rade še enkrat zahvalile vsem, ki ste nam pomagali, da smo lahko uspešno zastopale naš kraj. Največja zahvala gre seveda našemu mentorju Dušanu, pa tudi članom našega društva, ki so sodelovali z nami.

Velika hvala tudi donatorjem: Občini Žiri,  podjetjem in posameznikom, ki ste nam s finančno pomočjo ali na drug način, omogočili, da smo se lahko brezskrbno osredotočile na naš nastop na olimpijadi.

Kljub temu, da nam je do medalje zmanjkalo le pičlih 24 stotink sekunde, smo olimpijsko mesto zapuščale ponosne in srečne, obogatene z novimi izkušnjami.

Tudi veličasten sprejem, ki ste nam ga pričarali, nas je ganil in zares smo začutile vso podporo naših navijačev.

Hvala vsem!

Tanja, Brigita, Anica, Damjana, Ana, Meta, Lili M., Lili P., Mateja, Helena