clanstvo-clanice

Članice

V našem društvu je preko 50 članic, od tega je bolj ali manj dejavnih med 30 in 40 članic. Seveda pa imamo tudi kar nekaj podpornih članic. Delujemo na vseh področjih, kar je zasluga tudi našega vodstva, ki nas k temu spodbuja. Sodelujemo na vseh svečanostih, ki jih prirejamo v OGP Žiri in drugod, kamor nas povabijo. Pomagamo pri organizaciji obletnic in proslav v društvu. Udeležujemo se pohodov, izletov in strokovnih ekskurzij. Kot operativke sodelujemo pri redarstvih,tudi pri vajah in intervencijah, za kar pa moramo biti dobro usposobljene, zato skrbimo tudi za izobraževanje-hodimo na tečaje in usposabljanja.

Že kar nekaj let pa precej časa posvetimo gasilskim tekmovanjem. Dosegamo dobre rezultate, tako smo leta 2006 bile državne prvakinje v kategoriji članice B z vajo Matevža Haceta, ki velja za eno težjih vaj. Na tekmah G.Z. Šk. Loka in gorenjske regije smo že nekaj let med najboljšimi. Letos - to je leta2012- smo se že tretjič uvrstile na državno tekmovanje- upam na dober uspeh. Moram pohvaliti tudi naše starejše članice, ki so letos že petič zapored uvrščene na državno tekmovanje. Tudi naše mlajše članice A se v zadnjem času kar dobro uvrščajo na tekmah G.Z. Šk. Loka.

Vsem članicam se priporočam in zahvaljujem za podarjen čas in opravljeno delo, ki so ga in ga še bodo opravile v našem gasilskem domu. Zavedati se moramo, da je gasilstvo prostovoljno, večkrat naporno, je pa tudi priložnost za druženje in sprostitev, katere v današnjem času zelo primanjkuje.

 • Najem dvorane

  Za prireditve vseh vrst oddajamo dvorano. Cena je odvisna od tega, ali je dvorana ogrevana. Cena za enodnevni najem je:

  • 120 € za ogrevano dvorano
  • 80 € za neogrevano dvorano

  Informacije in rezervacija na telefonu 040 901 155 (Robi)

 • Izposoja stojnic

  Cena za eno stojnico na dan: 12 €
  Informacije dobite na telefonu 041 369 123 (Branko)

   

  Izposoja stojnic

 • Vizitka društva

  Prostovoljno gasilsko društvo Žiri
  Logaška cesta 13
  4226 Žiri

  Telefon: 051 305 987 (Lijana)
  e-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. , Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 • Izposoja miz in klopi

  Cena za en komplet na dan: 3 €
  Informacije na telefonu 040 901 155 (Robi)

   

  komplet-mize-klopi