Z vami že več kot 130 let.

Rešujemo življenja in premoženje pred požari.

Novice

domača stran

Sveti Florjan

V torek, 4. 5. 2022 smo gasilci v Žireh imeli procesijo in sveto mašo ob godu našega zavetnika Sv. Florjana. Na ta dan je tudi mednarodni dan gasilcev.

domača stran

Športno družabni dan

V soboto 30. 4. 2022 je mladina imela športno družabni dan. Skupaj z mladino iz sosednjih društev PGD Vrsnik in PGD Ledine so imeli več športno družabnih aktivnosti. Najprej so se odpravili na Vrsnik, kjer so se zbrali ter imeli nekaj iger z gasilsko tematiko. Po igrah so se vsi skupaj odpravili nazaj domov, kjer […]

domača stran

KVALIFIKACIJE ZA OLIMPIJADO

Danes, 24. 4. 2022 so v Slovenski Bistrici potekale kvalifikacije za uvrstitev na gasilsko olimpijado, ki bo Julija potekala v Celju. Naše društvo so zastopale članice B, ki so po večmesečnih pripravah osvojile 2. mesto ter se s tem rezultatom uvrstile na gasilsko olimpijado. Članicam, mentorju, ter vsem, ki ste prispevali k rezultatu čestitamo in […]

Zgodovina

V dolgi in zanimivi zgodovini društva je veliko dogodkov, ki so opisani v kroniki našega društva.

Več

Naša vozila

V naši operativni enoti imamo dva operativna vozila v enem vozilu, ki je avtomobilski veteran in se prav tako uporablja tudi pri intervencijah. Poleg omenjenih vozil je v enoti še nekaj prikolic, s pomočjo katerih dopolnjujemo pomankanje vozil v prostoru v vozilih.

 

Več

Pridruži se nam

V naše vrste vabimo vse, ki bi radi postali gasilci ali pomagali gasilcem pri njihovem delu. Vabljeni vsi!

Več

Izposoja ali najem

V našem društvu izposojamo garniture miz in klopi ter stojnice za prireditve. V najem za vse vrste dogodkov pa oddajamo dvorano. Več si lahko preberete na povezavi.

Več

Kontaktiraj nas